Incasso onderhoudskosten begraafplaats Ochten

OCHTEN - De beheerder van de begraafplaats van de Hervormde gemeente aan de Liniestraat te Ochten maakt bekend, dat hij bij rechthebbenden en belanghebbenden, die voor deze betaalmethode een machtiging hebben afgegeven, de incasso voor de jaarlijkse kosten van algemeen onderhoud op of omstreeks 28 maart zal uitvoeren.

De incasso zal plaatsvinden met de omschrijving: 'Algemeen onderhoud begraafplaats Ochten 2018' met Incassant ID: NL55ZZZ302584824060. De beheerder verzoekt rechthebbenden en belanghebbenden van een graf op bovengenoemde begraafplaats, die het afgelopen jaar zijn verhuisd of waar tussen nabestaanden een wijziging van rechthebbende of belanghebbende heeft plaatsgevonden en wat respectievelijk nog niet is doorgegeven of aangevraagd, dat binnen één jaar na de wijziging alsnog te doen.

Het niet tijdig doorgeven of aanvragen kan gevolgen hebben voor het grafrecht. Vragen en/of wijzigingen graag via e-mailadres: begraafplaats@hervormdochten.nl of een telefoontje naar 0344 641707(administrateur) of 0344 641992(beheerder).