Afbeelding
Foto:

Rommelmarkt in Huis van Lienden

LIENDEN - Zaterdag 24 maart wordt in het Huis van Lienden, Blommeland 14 in Lienden van 10.00-16.00 uur, een grote rommelmarkt gehouden.

Een tafel huren kost 7,50 (inclusief lunch en drankjes 15 euro) en kan gereserveerd worden via 0344 604165 of dvblommeland@stzdb.nl. Reserveren kan tot 20 maart.

Het gaat hier wel om echte tweedehands spullen. Meubilair, groot en klein, mag ook, die zetten we in de kleine zaal. Kinderen mogen gratis hun spulletjes verkopen. Er zijn die dag verse versnaperingen te koop en er is verse erwtensoep.

Het Huis van Lienden wil de duurzaamheid bevorderen, hergebruik van materialen en apparaten stimuleren en verspilling tegengaan. Zo worden in het maandelijkse repaircafé kapotte spullen en kleding gerepareerd en in de Buurtkeuken wordt gewerkt met producten van de Jumbo die over zijn. Nu de voorjaarsschoonmaak achter de rug is, zijn er altijd wel spulletjes die je weg wilt doen en waarvan het zonde is om ze zomaar weg te gooien.

Het Huis van Lienden is een ontmoetingsplek voor jong en oud, waar activiteiten worden georganiseerd voor en door de buurt. Waar gekookt wordt door vrijwilligers voor inwoners van Lienden, Ingen en Ommeren, workshops worden georganiseerd en diverse andere activiteiten als yoga, gym, bingo, en kaartspellen.