Huisconcert met Tom Bouwman fortepianist (foto: Marten Post)
Huisconcert met Tom Bouwman fortepianist (foto: Marten Post) Foto: Marten Post

Concert Fortepianist Tom Bouwman succes

OCHTEN - De keuze van de stukken, het enthousiasme en de virtuositeit waarmee Tom Bouwman de prachtige muziek van Mozart ten gehore bracht vond grote weerklank bij het publiek.

Het authentieke geluid van de fortepiano en de uitleg van Tom over het voor velen onbekende instrument, maar in het bijzonder de humoristische manier waarop hij geschiedenis en anekdotes over Mozart wist over te brengen vormden een boeiend geheel. Voor een huisconcert was de opkomst werkelijk geweldig en het was erg leuk dat er ook een aantal jonge kinderen bij waren.

De prachtige locatie aan de Rijnbandijk in Opheusden tegenover De Grebbeberg en De Blaauwe Kamer is een inspiratie. Het is met dank aan de familie Welling dat wij hier ons eerste concert van 2018 konden presenteren. Voor het volgende evenement op 21 april zijn we te gast in dorpshuis Ochten. Informatie over dit concert, de musici en uitgebreide info over onze activiteiten staat op www.cultuurnederbetuwe.com. Ook te volgen via twitter en facebook. (Het cultureel comité Neder-Betuwe).