Afbeelding
Foto:

Openingsweekend bij Forellenvijvers Gendt

GENDT – Het is een heerlijke buitenactiviteit en erg gezellig om met vrienden, familie of collega's samen te doen. Ook voor kinderen is forelvissen leuk. Benieuwd hoe dat gaat? Op 24 en 25 maart worden er demonstraties gegeven, kun je zelf een hengel uitgooien en valt er van alles te beleven bij Forellenvijvers Gendt.

Wie op forel vist is actief bezig. De forel is namelijk een jager en die moet je proberen te verleiden door het aas regelmatig door het water te bewegen. En juist omdat het jagers zijn happen ze graag. Dat maakt forelvissen zo leuk, zeker ook voor kinderen. Voor kinderfeestjes is Forellenvijvers Gendt dan ook een aanrader want ze hebben altijd beet! Compleet met friet, mayo en frikandellen beleven ze een dag die ze niet snel zullen vergeten. 'We geven uitleg en zorgen voor een drankje. Zowel bij een kinderfeestje als ook bij volwassen groepen', aldus Geert van Hoogen. Samen met zijn partner Aniek Basten opende hij in juli 2017 Forellenvijvers Gendt.

Inmiddels liggen er drie schitterende visvijvers en is de vierde in aanleg op een prachtige locatie. Forellenvijvers Gendt biedt diverse groepsarrangementen. Zo kun je een 'eigen' vijver huren waarin (zalm)forellen worden uitgezet en de dag gezellig afsluiten met een barbecue waarop je eigen vangst wordt gegrild. Of je komt de volgende dag je eigen vangst heerlijk gerookt ophalen! Aniek: 'Op 24 en 25 maart hebben we een rookkast staan, is er een springkussen en worden er demonstraties gegeven. Bovendien worden er dan 'Kanjers' uitgezet. Deze zalmforellen wegen soms wel 4 à 5 kg!' Wie komt ze dat weekend vangen? Kijken op www.forellenvijversgendt.nl en op Facebook kan, maar zelf beleven is zoveel leuker! 24 en 25 maart van 08.00 tot 17.00 uur bij Forellenvijvers Gendt, Zandvoort 46.