Beheerders dorpshuis Beatrix (foto: Dini Huijbers)
Beheerders dorpshuis Beatrix (foto: Dini Huijbers) Foto: Dini Huijbers

Opening dorpshuis Beatrix in Slijk-Ewijk

SLIJK-EWIJK - Nadat er heel veel werk is verricht heten de enthousiaste nieuwe beheerders Henk Vos en Henk en Annet Broekhuizen iedereen welkom op zaterdag 17 maart vanaf 13.30 uur bij de opening van het mooie en verrassende dorpshuis Beatrix.

Verrassend is dorpshuis Beatrix zeker. Als je binnenkomt zie je een frisse lichte ontmoetingsruimte met een mooie bar en gezellige zitjes en je voelt je direct welkom. Neem je een kijkje in de serre dan sta je ook daar voor een verrassing, want er is een nieuwe streekwinkel in gerealiseerd met allerlei heerlijke streekproducten. Er is vanaf 24 maart elke zaterdag op bestelling vers brood en banket van de warme bakker. Toch blijft de serre groot genoeg om er gezellig even uit te kunnen blazen met wat te drinken en wat bijpraten met andere bezoekers. Misschien is het wel zo’n mooi weer dat je op het terras lekker buiten kunt zitten. Er is een speciale bierkaart waar u kunt kiezen uit 23 soorten bier. En als je dan alles hebt bekeken en wat hebt gedronken, maar nog niet naar huis wilt, bestel je wat lekkers uit hun cafetaria en blijf je nog even.

De openingstijden zijn flink uitgebreid. Geweldig dat het kleine Slijk-Ewijk plotseling weer zoveel voorzieningen biedt. Voor de kinderen is er een springkussen. Bij mooi weer lekker buiten, bij slecht weer binnen in de grote zaal, dus er kan altijd gesprongen worden.