De woensdagavondgroep in de bibliotheek (foto: Yvonne van der Laan)
De woensdagavondgroep in de bibliotheek (foto: Yvonne van der Laan)

Start introductielessen

Chinese Gezondheidsmethode

DODEWAARD - De introductielessen in januari waren een groot succes. Men was zeer enthousiast. In maart zijn we gestart met de derde reeks van 4 lessen. Daarom wordt er in april ook weer een introductiecursus georganiseerd. Deze zal vier weken lang op dinsdag-, woensdag- en/of donderdagochtend plaatsvinden afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Ook zal er in juni/ juli 4 zaterdagmiddagen een introductiecursus worden gegeven.

Zhineng Qigong is een Chinese gezondheidsmethode. Ook wel Chinese Yoga genoemd. Het doel van Zhineng Qigong is het hebben van een gezonde geest in een gezond lichaam. Het lichaam met rustige bewegingen losmaken en ontspannen. De geest tot rust brengen. Vitaal en energiek in het leven staan. Dat zijn de effecten van Zhineng Qigong. Deze Chinese gezondheidsoefeningen kunnen door iedereen worden beoefend. De lessen worden verzorgd door Eilke van Ingen. Zij heeft al een aantal jaren ervaring. In juni hoopt zij haar opleiding Zhineng Qigong Docent Level 2 af te ronden. De oefeningen worden afgewisseld met theorie om het effect van de oefeningen te versterken.

Eilke vindt dat Zhineng Qigong voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom mag je zelf bepalen hoeveel je wil/ kunt betalen. Zhineng Qigong is niet alleen bewegen, maar veel meer. Ontdek en ervaar het zelf. Iedereen is welkom.

De lessen zijn op Molenpad 4 in Dodewaard in week 14, 15, 16 en 17 (dinsdag, woensdag en/of donderdag) steeds van 10:00 – 11:30 uur. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. Aanmelding/ informatie via: zhinengqigongbetuwe@outlook.com.