Bridgen voor

het goede doel in Heteren

HETEREN - Bridgeclub Rijnbridge Heteren houdt op zaterdag 17 maart de vierde Lente Bridgedrive.

De opbrengst zal ten goede komen aan de Kinderspeelweek Heteren. Deelname kost 20 euro per paar. De bridgedrive wordt gehouden in zalencentrum De Bongerd aan de Flessestraat 54 in Heteren.

Zitting: 7 x 4 spellen Topintegraal, Inschrijving max. 48 paren, tot en met zondag 11 maart. Aanmelding: uitsluitend per e-mail aan: rijnbridgeheteren@gmail.com o.v.v. uw namen, telefoonnummer en indien van toepassing uw lidnummer van de NBB. Uw aanmelding is pas definitief na betaling van het inschrijfgeld van 20 euro per paar, aan NL 66 RABO 0315 126 841 t.n.v. W.B.J. Jonkers, inzake Rijnbridge, o.v.v. Lentedrive en uw namen.

De wedstrijdleiding is in handen van Bridgeclub Rijnbridge. Aanmelden aan de zaal vanaf 12.30 uur. Aanvang bridgedrive 13.30 uur. Prijsuitreiking is om 17.30 uur.

Workshop paaskrans

maken

KESTEREN - Twee creatieve en enthousiaste vrijwilligers hebben het initiatief genomen om één keer per maand een creatieve workshop in het Huis van Kesteren te organiseren.

U bent voor de eerste workshop welkom op dinsdag 10 maart van 10:00-12:00 uur om een paaskrans te maken. Voor een kleine bijdrage van 7,50 euro krijgt u een mooi pakket om een paaskrans te maken, inclusief een kopje koffie of thee. Zich opgeven voor deze workshop kan bij Wil Verwoerd via haar mobiele nummer: 06 22204502 of door een mail te sturen naar verwoe@outlook.com. De workshop wordt gegeven in Ons Dorpshuis in Kesteren. Het adres is: Nedereindsestraat 27 A.