Nordic walking in Elst

ELST - Nordic walking is sportief wandelen, waarbij gebruik gemaakt wordt van speciale stokken 'poles'. Voor oudere mensen is deze sport zeer geschikt, omdat het de gewrichten ontlast.

Het lijkt simpel, maar om blessures te voorkomen is wel degelijk les nodig. "In zes bijeenkomsten van een uur leert u de techniek. Wilt u meer lezen over nordic walking, kijk dan op www.nordicwalking-zijpendaal.nl."

Op maandag 9 april en/ of woensdag 11 april start een beginnerscursus om 19.00 uur. Er wordt verzameld op de hoek van Vosbergen en de Overste Kamp. Het cursusgeld is 40 euro voor 6 lessen, die men bij de eerste bijeenkomst kan betalen. Aanmelding is noodzakelijk in verband met de stokken. "Als u wilt meedoen aan de cursus kunt u zich opgeven per email : samson.karin@gmail.com,of per telefoon op nummer 06-44786317. Voor diegene die al een cursus hebben gevolgd en nog eens de techniek op willen frissen kunnen instromen in de derde les. Wilt u meedoen maar past de tijd u niet, dan kunt u contact opnemen om te kijken naar een andere mogelijkheid."