Afbeelding
Foto:

Live muziek en speciaal bier in café bij Tante

ELST - Een middag vol met lekkere muziek, hier gaan twee bands voor zorgen op zondag 11 maart.

Het uit Elst afkomstige Moodfull is ontstaan uit een vriendengroep. De vrienden vroegen zich af welke muziek ze nu het liefst spelen. Dat is blues en rock (and roll). Het ligt dan ook voor de hand dat ze bekende nummers willen spelen. Daarom komen er prachtige nummers van CCR, The Free, Eric Clapton, AC/DC et cetera langs. Maar ook wat minder bekende nummers behoren tot het repertoire. Welke? Kom 11 maart maar naar café bij Tante!

Blue Touch is een Arnhemse bluesband, opgericht in het najaar van 2009. Zij wil geen doorsnee bluesband zijn en speelt daarom naast de bekende blues klassiekers ook eigen nummers. Hier hoor je invloeden uit de funk, rock en jazz.

Van 15.00 – 18.30 uur wordt er gespeeld, zorg dat je er op tijd bij bent. Entree is vrij. Een week later zondag 18 maart staat bierbrouwer en eigenaar van café bij Tante, Peter van der Laan, klaar om tekst en uitleg te geven over het brouwproces. Voor het proeven heeft hij vier mooie bieren van diverse brouwerijen geselecteerd met bijpassende hapjes. Uiteraard is dit aan te vullen uit de lijst van een 30-tal speciaalbieren die standaard in café bij Tante verkrijgbaar zijn. Wel graag even aanmelden! Meer info op de website.

De deur op de Stationsstraat 5 is vanaf 14.00 uur open. Café bij Tante ligt aan Stationsstraat 5 in Elst (www.cafebijtante.nl).