Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team nam, na een 9-1 zege tegen Revanche, de leiding in hun klasse. Het klasseverschil was minder groot dan de eindstand doet vermoeden, in diverse games werd een achterstand toch nog in winst omgezet.

André Jansen won tweemaal, Lennard Springvloet Dubbeld en Marco Knaap bleven knap ongeslagen en wonnen samen ook het dubbelspel. Ook het tweede team kwam prima voor de dag, TCB werd met 8-2 aan de kant gezet. Rudy Gerritsen en Ronald Stevens wonnen fraai driemaal en Ramona Gerritsen won eenmaal. Het dubbelspel werd door Ramona en Ronald in winst omgezet. Team drie behaalde tegen TT Nijmegen een nuttige 6-4 zege.

Frank Balzer en Hans Wassink wonnen keurig tweemaal en Johan Soppe was eenmaal succesvol. Johan en Hans wonnen ook het dubbelspel. Het vierde team gaat voor het kampioenschap. In Arnhem werd De Treffers met 7-3 op zij gezet. Anette Frederiks is nog ongeslagen en won dus driemaal, Alaa Alsaaidi volgde dit goede voorbeeld en won ook driemaal. Ook in het dubbelspel was dit duo niet te stoppen. Diverse spelers van team vijf kampen met blessures en in de topper tegen TIAN moest het van de jeugd komen. Yoeri Liethof won fraai driemaal en Bart Barends was tweemaal trefzeker.

Het eerste jeugdteam verloor tegen SKf met 8-2. Het klasse verschil was niet groot, maar SKF speelt al langer in de hoofdklasse en dat was bij de beslissende slagenwisselingen te merken. Daan Barends en Yoeri Liethof wonnen eenmaal. Ook het tweede team verloor met 8-2. Tegenstander Essentia is de sterkste in hun klasse en de nederlaag was te verwachten. Milan Roelofs en Niels Loeffen wonnen eenmaal.