Afbeelding
Foto:

Waar een kleine toneelvereniging groot in kan zijn...

REGIO - De kleine komedie trekt met haar toneel/musicalvoorstelling 'Weet je nog wel oudje' volle zalen in de regio. Inmiddels hebben zeshonderd mensen de voorstelling gezien. De schouwburg Agnietenhof Tiei en het Agoratheater Druten waren al snel uitverkocht. Ook de verkoop voor de andere voorstellingen lopen vol.

Het stuk speelt zich af in de jaren 30 in een dorpje aan het water er was weinig werk ,en de armoede hoogtij vierde .De mensen hadden ondanks hun armoe ook veel plezier, ze zongen, dansten en waren op hun eigen manier gelukkig met wat ze hadden. En wanneer het allemaal even tegen zat dan was het hele dorp er om te helpen zoveel dat het kon. Ook de kinderen die met ons mee spelen. Naomy Huibers, Kevin Vermeer, Lisanne van Bekkum Giulia van Dee en Teun Simonis maken de dorpsbewoners blij met hun blijde speelplezier dat nog zo onbezorgd was. Van mobiele telefoons en computerspelletjes hadden ze in die tijd nog niet van gehoord. Alom, een avond vol nostalgie die u gezien moet hebben.

De bekende liedjes in deze mooie musical worden begeleid door muziek van accordeon, Corrie Straver Drum, Bert Blijenberg en basgitaar Jesse van de Bovenkamp. Er staan nog drie voorstellingen gepland: Groesbeek zaterdag 3 maart en IJzendoorn vrijdag en zaterdag 23 en 24 maart aanvang 20.00 uur. De kaartverkoop is bij Foto Van Beek Dodewaard of telefonisch op 06 51028412. Mochten er nog kaarten zijn dan ook aan de zaal.