De nieuwe voorzitter van Businessclub SV Driel Ben Huitink in het clubhuis van RKSV Driel (foto: Ronald Linsen)
De nieuwe voorzitter van Businessclub SV Driel Ben Huitink in het clubhuis van RKSV Driel (foto: Ronald Linsen) Foto: Ronald Linsen


Ben Huitink nieuwe voorzitter Businessclub SV Driel

DRIEL - Businessclub SV Driel heeft een nieuwe voorzitter aangesteld. Tijdens de eerste activiteit van dit jaar, een dineravond bij Landgoed Welderen in Elst, werd bekend gemaakt dat Ben Huitink deze functie gaat vervullen.

De 59-jarige Huitink, woonachtig in Elst en in het verre verleden nog voetballer bij Vitesse, is de opvolger van Evert van de Spreng die vorig jaar na een ziekbed overleed. Van de Spreng bekleedde de rol van voorzitter vanaf de oprichting van Businessclub SV Driel in 1995. Huitink is zelf ook al sinds 1995 lid van Businessclub SV Driel, eerst namens de bedrijven waarvoor hij werkte en de laatste jaren met zijn eigen bedrijf Ben4Business.

Businessclub SV Driel, dat is gelieerd aan voetbalvereniging RKSV Driel en waarmee het een intensieve samenwerking onderhoudt, is een club met regionale bedrijven uit de wijde regio van Driel. Er zijn momenteel veertig bedrijven lid van Businessclub SV Driel, die een aantal keren per jaar bij elkaar komen om de zakelijke contacten te onderhouden en verder uit te bouwen. Een van de spraakmakende activiteiten is een bezoek aan een Europese stad eens per twee jaar. Dit najaar staat een lang weekend Athene op het programma. Businessclub SV Driel kenmerkt zich door een informeel karakter en een goede onderlinge binding.

Informatie over Businessclub Sv Driel kan worden ingewonnen bij secretaris Rita Boerboom (06 16019377).