Bingo in Kesteren

KESTEREN - Zaterdag 10 maart grote bingo in Ons Dorpshuis aan de Nedereindsestraat 27a in Kesteren.

De aanvang is 20.00 uur (zaal open vanaf 19.00 uur). Deze bingo wordt verzorgd door de vrijwilligers van stichting Swan.

Boekenmarkt

in Hemmen

HEMMEN - Op zaterdag 11 maart tijdens NL-Doet organiseert Dorpsvereniging Hemmen een boekenmarkt in dorpshuis De Oude School te Hemmen.

Voor eigen verkoop zijn er voor vijf euro tafels te huur. Deze boekenmarkt is van 11.00-15.00 uur en is gratis te bezoeken. Meer informatie te verkrijgen via 0488 451002.

Shoesize 50

ELST - Zaterdag 11 maart treed de band Shoesize 50 op vanaf 21:00 in Onder de Toren in Elst.

Het repertoire bestaat uit muziek van de rijke pop en rockmuziek maar ook eigen nummers vormen een belangrijk onderdeel. De zaal is open vanaf 20:00 uur.

Wie helpt Oranje-

comité Heteren?

HETEREN - Al jaren organiseert het Oranje Comité Heteren meerdere activiteiten rond Koningsdag, Dodenherdenking en Halloween voor de inwoners.

"Omdat allemaal mogelijk te maken zijn we afhankelijk van enthousiaste vrijwilligers en bestuursleden. Wij zijn dan ook dringend op zoek naar nieuwe leden die onze activiteiten een warm hart toe dragen en een actieve bijdrage willen leveren in het bedenken en realiseren van onze activiteiten. Wilt u ook graag dat onze traditie de komende jaren voort kan bestaan? Meldt u dan nu aan of ga in gesprek met een van onze bestuursleden via Ocheteren@outlook.com."

Seminar over

genezing van beschadigde emoties

OCHTEN - Onze ziel kan verwond zijn geraakt door traumatische ervaringen. Hierdoor ontstaan er situaties die vaak niet begrepen worden maar waar vanuit pijn van de verwonde ziel gereageerd wordt. Het resultaat is spontane huilbuien, boosheid, depressie, stress of onbestemde gevoelens waar je geen raad mee weet.

Hoe ontstaat zo'n verwonding? Hoe herken je de pijnlijke emotie? Hoe kun je genezing ontvangen voor deze beschadigde emoties? Het seminar is zaterdagmiddag 10 maart van 14:00-17:00 uur en staat onderleiding van stichting Dienstbaar (www.dienstbaar.org). De locatie is Bagijnestraat 9 in Ochten.