Afbeelding
Foto:

Potgrondactie in

Heteren en Randwijk

REGIO - Potgrond en koemestkorrels in Heteren en Randwijk worden opnieuw thuisbezorgd! Ook al is Koning Winter nog volop aktief: het kan geen kwaad om alvast met de naderende lente rekening te houden! Potgrond en natuurmest worden huis aan huis aangeboden.

Leden van de Vloedschuurgemeente komen op zaterdag 10 maart weer langs om zakken potgrond en koemestkorrels van Naturado te verkopen. Om 10.00 uur wordt in Heteren gestart. Daarna gaat de rit naar Randwijk waar rond 15.00 uur hopelijk de laatste zakken zullen worden verkocht.

Diegenen die misschien niet thuis zijn die dag (vanwege de NL-doet dag zullen ook in Heteren veel mensen vrijwilligerswerk aan het doen zijn) hoeven deze service niet mis te lopen en kunnen potgrond en/of koemestkorrels bestellen via het onderstaand mail-adres. De opgegeven bestelling zal dan zaterdag 10 maart worden bezorgd.

De producten worden opnieuw tegen een scherpe prijs aangeboden. Een zak Naturado potgrond van 40 liter kost 4.50 euro. Drie zakken kosten 12.50 euro en een zak koemestkorrels van 5 liter kost 8 euro. De tuin, terraspotten, balkonbakken en het groenteperk zullen er wel bij varen! De opbrengst van deze potgrondactie komt weer ten goede aan de instandhouding van De Vloedschuur in Heteren. Bestellingen en info via johan.schneider@xs4all.nl of telefoon 026 4721519.