Eén van de acht (klussen)
(foto: H. van Ziel)
Eén van de acht (klussen) (foto: H. van Ziel) Foto: H. van Ziel

Heteren gaat weer los tijdens NLdoet

HETEREN - Ook dit jaar is Nldoet een echte HeterenDoet-dag. Met acht verschillende klussen die in gezamenlijkheid opgepakt worden belooft het een mooie dag te worden. Er worden ongeveer 125 mensen verwacht en ook dit jaar sluiten we af met een dorpsmaaltijd voor iedereen die wil.

De acht klussen zijn heel verschillend: Cateren, tuinieren en met de ouderen op pad bij De Liefkenshoek, wilgen knotten, Heteren opschonen, bankjes aan de dijk plaatsen, klussen bij kinderopvang SamSammie of bij de kinderboerderij Landgoed Overbetuwe of de tuin bij de Passie onder handen nemen. Tot slot wordt er geklust bij de NH-kerk en is een rondleiding bij De Peperbus mogelijk.

Vanaf 9.45 uur is iedereen welkom. Na koffie/thee en appelgebak worden alle mensen aan een klus gekoppeld (uiteraard zijn voorkeuren mogelijk) en vanaf 10.30 uur aan het werk! Na de gezamenlijke lunch (uiteraard weer in De Liefkenshoek) volgt het middagprogramma waarna we, met live-muziek, tussen 16.00 en 19.00 uur gezellig en lekker afsluiten met de (traditionele?) dorpsmaaltijd.

Mee doen? Tuurlijk... meld je aan bij bert@heterensociaal.nl of via de website van NLdoet.