Ingezonden brief

Verlichting Dalwagenseweg in Opheusden

27 december 2017

Melding – Via Website Gemeente Neder-Betuwe.

De straatverlichting is tijdens deze donkere dagen van cruciaal belang voor de veiligheid. Dit zeker op de Dalwagenseweg in Opheusden. De plaatselijke overheid laat nogal eens een steekjes in deze vallen. Al weer geruime tijd doet de straat verlichting het niet tegenover Boekhandel Van Leeuwen en nabij De Lingebrug.

Wat mij wel zeer verbaasd is dat er zoveel ambtenaren (gemeentelijk als politie) gebruik maken van de Dalwagenseweg en er blijkbaar niemand de moeite neemt om melding te doen van het niet functioneren van de straatverlichting. Ik hoop dat u de procedure wat betreft het melden van niet- functionerende verlichting eens 'onder het licht' wil nemen.

25 januari 2018

Reactie – Gemeente Neder-Betuwe.
Bedankt voor uw melding. We nemen deze zo snel mogelijk in behandeling.

25 januari 2018

Per mail melding@avri.nl aan – de Gemeente Neder-Betuwe.

Geachte AVRI, Eigenlijk zou u zich moeten schamen…. Juist op cruciale plaatsen waar het om de veiligheid van de inwoners gaat, zijn nota bene een drietal lantarenpalen defect bij De Lingebrug. Ik hoop en vertrouw dat u hier weer geen 'weken' overheen laat gaan.
Vriendelijke groet, Hans de Vries

26 februari 2018

Melding – Via Website Gemeente Neder-Betuwe… en per mail melding@avri.nl

Cc: – Redactie Gemeente Nieuws

Tanend is uw veiligheid beleid voor de inwoners van de Gemeente Neder-Betuwe. Nog steeds is het u niet gelukt om op wel zeer cruciale plaatsen op de Dalwagenseweg te Opheusden de straatverlichting te repareren. Tegenover boekhandel Van Leeuwen is nog steeds de verlichting defect, nota bene de verlichting bij het zebrapad. Ook bij De Lingebrug (aan weerszijden van de brug), zeer gevaarlijke situatie nabij het spoor.

Tevens (een nieuwe melding), is de verlichting boven het zebrapad bij GMB Dalwagenseweg stuk. Ik ben benieuwd wanneer u overgaat tot reparatie.

J.T.M. (Hans) de Vries, Opheusden