Afbeelding
Foto:

Cavemanne live in

't Vuurspoor Veiling Café

ZETTEN/ANDELST – Vrijdag 9 maart staat een optreden van de roemruchte rockband Cavemanne gepland op het podium in het veilingcafé.

Cavemanne speelt veel covers uit de vergane jaren van bijvoorbeeld U2 en the Golden Earring. Ook wat lichter werk wordt niet geschuwd en zelfs wat Ierse invloeden en echte meezingers zijn niet vreemd voor de muzikanten. Daarnaast is het repertoire doorspekt met een aantal eigen nummers, die zeker niet misstaan op grotere podia. De muzikanten zijn allen van het zeer ervaren soort en hebben hun sporen allang verdiend in vele andere bands uit de verre omgeving.

Het veilingcafé gaat op 9 maart open om 21.00 uur en er wordt geen entree geheven. Het veilingcafé staat naast barbecuerestaurant 't Vuurspoor tegenover het station, uiteraard in de oude veiling.

Improtheater voor de Leeuwen heeft Lentekriebels

ELST - Op 24 maart speelt Improtheater voor de Leeuwen een nieuwe voorstelling 'Lentekriebels' in theater de Kik in Elst.

Improtheater Voor de Leeuwen maakt boeiend, soms shockerend en hilarisch theater, in scène gezet door onze acteurs Rob Burow, Saskia Verkade, Tineke Tiemes, Jeroen Joosten, Frank Kesseleer, Jaap Schoenmakers, Eric de Waard, Irmgard Pott, Natascha Waterink, Monique Vink en Marja de Leeuw. Improcoach: Jobert Franken.

Het publiek heeft de mogelijkheid om ideeën aan te leveren voor en tijdens de voorstelling, echter het spelen mag het aan de acteurs overlaten. Kaarten reserveren kan door een mail te sturen naar info@improtheatervoordeleeuwen.nl of te bellen naar: 06 22006584. Aanvang: 20:30 uur. Kosten inclusief 1 drankje: vijftien euro. (https://improtheatervoordeleeuwen.nl/2018/01)