Terechte puntendeling

voor DFS tegen SDC Putten, 1-1

OPHEUSDEN - DFS begon matig aan de wedstrijd tegen de thuis nog ongeslagen Puttenaren. In de eerste twintig minuten was het aan doelman Veeneman te danken dat de 0-0 op het scorebord bleef staan.

Voor DFS zag Raja Boean een inzet hard naast de Puttense goal verdwijnen. Vervolgens schoot van den Broek over de goal van DFS. DFS kwam daarna beter in de wedstrijd wat resulteerde in een mooie aanval over meerdere schijven, die door Raterink uiteindelijk over de goal van doelman Hoogewoning werd gekopt, zodat beide ploegen gingen rusten met 0-0.

DFS begon prima aan de tweede helft. Eerst verdween een inzet van Raja Boean net voorlangs terwijl even later de weggestuurde Dors zijn chipbal door doelman Hoogewoning gekeerd zag worden. Na een inzet vanuit de hierop volgende corner teisterde Davids met een kopbal de paal. Vervolgens werd een kopbal van Bokila door de Puttense verdediging van de lijn gehaald. Bij DFS viel vervolgens van Osenbruggen geblesseerd uit. De net ingevallen aanvaller Worm moest daarna de wedstrijd als back vervolgen. Tien minuten voor tijd verzilverde Duits een vrije trap door deze op fraaie wijze in de kruising te schieten, 1-0 In de blessuretijd kreeg DFS loon naar werken. Vanuit een corner kopte Worm prima in waarna Goorman met een laatste zetje DFS de verdiende gelijkmaker bezorgde, 1-1.

Opstellling sv DFS: Peter Veeneman, Melvin van Osenbruggen (71. Qendrim Beqiraj, Arjan Goorman,Jim van Alst, Noë Bokila, Lorenzo Davids, Marc Harlaux, Luciën Dors (82. Alex Scheffer), Thijs Hendriks, Remy Raterink (64. Rutger Worm), Levi Raja Boean.