Agathos en Curadomi werkt dicht bij cliënten met kantoor in Opheusden

OPHEUSDEN - Curadomi thuiszorg en Agathos hulpverlening openen dinsdag 6 maart hun nieuwe kantoor in multifunctioneel centrum De Reigerhof aan de Dokter G. van Empelstraat in Opheusden.

Door het openen van een kantoor in Opheusden willen Curadomi thuiszorg en Agathos toegankelijker zijn voor iedereen die zorg of hulp nodig heeft, voor mantelzorgers en voor andere zorgverleners en verwijzers. Momenteel heeft het kantoor nog geen vaste dagelijkse openingstijden, maar als het stoepbord buiten staat, betekent het dat u van harte welkom bent om binnen te lopen en uw vragen te stellen. In de toekomst willen de beide organisaties de ruimte ook gebruiken voor workshops of lezingen over thema's rondom zorg en hulpverlening. U kunt het kantoor telefonisch bereiken: 0488 704001.

Belangstellenden zijn welkom bij de opening van het kantoor. De inloop is om 15.30 uur en om 16:00 uur wordt het kantoor officieel geopend door twee van de cliƫnten. Daarna zullen de wethouder van Opheusden, mr. R.W. Benschop en de regiodirecteur van Curadomi Thuiszorg en Agathos, de heer P. van Steenselen een korte toespraak houden. Bij deze feestelijke opening is er een springkussen voor de kinderen en een kleurwedstrijd. Na de officiƫle opening kan men tot 18:00 uur onder het genot van een hapje en drankje kennismaken met medewerkers van Curadomi thuiszorg en Agathos hulpverlening.

Curadomi thuiszorg en Agathos hulpverlening zijn onderdeel van de landelijk opererende Lelie zorggroep. Lelie zorggroep biedt zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft. Dagelijks werken we, vanuit christelijke uitgangspunten,met honderden gemotiveerde medewerkers aan Zorg thuis, Zorg in onze huizen en Hulpverlening. "Kijk voor meer informatie op www.leliezorggroep.nl of op onze teamsites: Thuiszorg: http://www.curadomi.nl/neder-betuwe, Hulpverlening: www.agathos-hulpverlening.nl/midden-nederland."

Potgrond- en compostactie

KESTEREN - Ook dit jaar staat de grote potgrondactie weer op het programma. Dit jaar is het assortiment aangevuld met compost; de ideale voedingsbodem voor uw tuin!

"Op 17 maart tussen 9:30 en 12:00 uur hopen we weer bij iedere inwoner van Kesteren aan te bellen om de potgrond en compost aan te bieden. Het betreft de topkwaliteit van Naturado in zakken van 40 liter. Deze bieden wij aan voor vier euro per zak of vier zakken voor 15 en voor tien zakken betaalt u 35 euro. Grote partijen worden bij voorkeur geleverd op bestelling. Genoemde prijzen liggen lager dan in de gemiddelde winkel! Woont u buiten Kesteren dan bieden wij de mogelijkheid om ze binnenkort via de website te bestellen", aldus de activiteitencommissie Gebouwenfonds HHG Kesteren. "De opbrengst van de actie zal geheel ten goede komen aan de aflossing van ons kerkgebouw en levert ieder jaar een groot bedrag op!"