Ledenvergadering De Vierstroom

ELST/VELP - Filatelistenvereniging De Vierstroom afdeling Arnhem, Elst en Velp/Rozendaal houdt op 5 maart haar algemene ledenvergadering.

Natuurlijk blijft er ruimschoots de gelegenheid over tot postzegelen bij zalencentrum Parkstaete, Parkstraat 3-B in Velp. Aanvang 20:00 uur (www.vierstroomfilatelie.nl, 06 11018699).

Zingen in Herveld

HERVELD - Op 4 maart is er een zangviering in de protestantse kerk van Herveld en Slijk-Ewijk aan de Schoolstraat in Herveld-Zuid.

Aanvang 18.30 uur. Het thema is: Op weg naar pasen, de 40-dagen tijd. Medewerking wordt verleend door gospelkoor Precious onder leiding van Roland Spanjers. De samenzang wordt begeleid door Zien Kiestra.

Bingo én

jaarvergadering

HEMMEN - Zaterdag 3 maart 20.00 uur houdt dorpsvereniging Hemmen een bingo-avond in het dorpshuis van Hemmen.

Dinsdag 6 maart is de jaarvergadering. Deze avond is ook in het dorpshuis van Hemmen. Aanvang 20.00 uur. Informatie te verkrijgen via 0488 451002

Postzegelbeurs Elst

ELST - Filatelistenvereniging De Vierstroom afdeling Arnhem, Elst en Velp/Rozendaal houdt op 12 maart een bijeenkomst. Er is ruimschoots de gelegenheid over tot postzegelen want ruilen want er zijn knuffelboeken beschikbaar. Ook is er een bingo met leuke filatelistische prijzen.

De bijeenkomst is bij zalen- en partycentrum Onder de Toren, Sint-Maartenstraat 34, Elst. Aanvang 19:30 (www.vierstroomfilatelie.nl; 06 11018699).

Rommelmarkt

en braderie

in Dodewaard

DODEWAARD - Traditiegetrouw organiseert buurtvereniging De Kersenbongerd een rommelmarkt/braderie op hemelvaartsdag.

Er zijn nog enkele kramen en standplaatsen over. Vraag een inschrijfformulier aan en mail naar buurtverenigingdekersenbongerd@hotmail.com Er is plaats voor ongeveer zestig verkooppunten waar zowel nieuwe als oude spullen verkocht kunnen worden. De buurtvereniging hoopt op een gevarieerd aanbod.

Kosten voor een standplaats zijn tien en een kraam 25 euro, de markt duurt tot 16.00 uur. De toegang voor dit evenement is gratis.