Kaartmarathon in Zetten

ZETTEN - Op vrijdag 2 maart is de jaarlijkse kaartmarathon in de kantine van S.V. Excelsior aan de Leigraafseweg 7 in Zetten.

Men kan zowel jokeren en klaverjassen. Het inschrijfgeld is tien euro. De koffie staat klaar en natuurlijk wordt er in de pauze ook aan de inwendige mens gedacht. Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur. Opgeven bij J.J Cornelissen, 06 15577441; e-mailadres:jjcornelissen@hotmail.com.

Succesvolle menwedstrijd voor de Betuwenaren

BETUWE - Op de selectiewedstrijd dressuur/vaardigheid wist Judian Zaaijer met haar Arabofries Jani van de Korenhoeve twee keer de L vaardigheid op naam te zetten.

In het eerste parcours viel er één bal, in het tweede parcours kwam ze foutloos rond en ook de barrage was foutloos. Judian is nu vier maal eerste geweest op de selectiewedstrijden. Door deze prestatie is ze verzekerd om door te gaan naar de Districkt kampioenschappen in Ermelo op 10 maart.

Clubgenote Monique Versteegh startte met haar Fjord Diva in de L vaardigheid pony's. Helaas had Monique in het eerste parcours tijd fouten , maar in het tweede parcours reed ze een foutloos parcours en een foutloze barrage en kwam daardoor ook op de eerste plaats te staan.

Bij de M dressuur kwam Marije van de Graaff uit IJzendoorn in de ring met de Fries Bjokke van de Walenhoek. Ze wist daar naar een mooie 1e plaats te rijden met 201 punten. In de tweede proef had ze 196 punten maar viel ze buiten de prijzen

Op maandag 26 maart wordt er bekend gemaakt wie er door mogen naar de DK paarden in Ermelo op 10 maart en de DK pony's op 17 maart in Nijkerk.