Pet-flessen voor Concordia

DRIEL - Op 24 februari zal Concordia Driel, traditiegetrouw, weer een Pet-flessen actie houden. Al meerdere malen heeft de muziekvereniging bij naderende jubileumjaren de flessenactie uitgevoerd. Iedere jubileumjaar levert het weer een mooi extra geldbedrag op.


De inkomsten van deze ronde zijn bedoeld om de doelen die de vereniging heeft gesteld, ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum in 2019, te realiseren. Met de flessenactie heeft iedere inwoner van Driel de kans om naar vermogen zijn of haar steentje bij te dragen.

Wij vragen u om de komende weken al uw Pet-flessen en/of bierkratjes te bewaren. Op zaterdag 24 februari komen wij langs tussen 10.00-14.00 om ze op te halen. Uiteraard kunt u de lege flessen ook bij uw voordeur plaatsen mocht u zelf niet thuis zijn op het genoemde tijdstip.

Film De Ruimte

'Helden'

ELST - Van woensdagavond 21 tot en met zaterdagavond 24 februari worden er in De Ruimte films vertoond met als thema: 'Helden'. Wie is er nu eigenlijk een held? Zijn er ook onbekende helden in onze samenleving? Start films: 20.00 uur. Plaats: de Ruimte Elst.

Woensdag 21 februari: 'Nobody knows'. Ook dit seizoen draaien we een film van Kore-eda (Like Father, Like Son). Dit keer Nobody knows (Dare mo shiranai), het aangrijpende verhaal over vier Japanse kinderen die door hun moeder werden achtergelaten in een klein appartement in Tokio – een waargebeurd verhaal (1988).

Donderdag 22 februari: 'Fences': Het verhaal speelt in Pittsburgh, midden jaren vijftig. Troy (Washington), een gelukkig getrouwde vuilnisman van middelbare leeftijd, zag als jongeman zijn mogelijke profcarrière als baseballspeler stuklopen op racisme.

Vrijdag 23 februari: 'Still Alice': Hoogleraar taalkunde Alice Howland (50) is gelukkig getrouwd en heeft drie volwassen kinderen. Wanneer de ziekte Alzheimer bij haar wordt vastgesteld, dreigt ze de regie over haar geordende leven te verliezen: ze vergeet afspraken en verdwaalt tijdens haar hardlooprondje.

Zaterdag 24 februari: 'Il y a longtemps que je t'aime': Frankrijk/Duitsland 2008. Drama van Philippe Claudel. Met o.a. Kristin Scott Thomas (The English Patient). Het aangrijpende verhaal van een vrouw (Juliette) die door een persoonlijk drama een gevangenisstraf moet uitzitten van 15 jaar.

Voetbal Dodewaard

Zaterdag 24 februari

Thuis

14:30 Dodewaard 1 – VCA 1

Uit

08:30 SKV JO9-2 – Dodewaard JO9-1

09:45 AVIOS/DBV JO11-3 – Dodewaard JO11-2

11:00 SJO Diosa-Niftrik JO13-1 – Dodewaard JO13-2G

12:15 DTS `35 Ede 9 – Dodewaard 3

13:00 Leones JO15-2 – Dodewaard JO15-1 (Beker)

Meer informatie staat op www.vvdodewaard.nl