Afbeelding
Foto:

Show- en demodagen

bij Lozeman Tuinmachines Elst

ELST - Ondanks dat de winter zich nog even laat gelden, gaan we toch al weer langzaam richting het voorjaar waarin alles in bloei komt te staan en het groenonderhoud weer tot uw werkzaamheden behoort. De tuinmachines hebben een winterbeurt gehad en waarschijnlijk heeft u de balans op gemaakt of de machines nog een jaartje mee kunnen of dat deze toe zijn aan vervanging.

Om goed voorbereid te zijn voor het voorjaar, organiseren wij show- en demodagen van tuin- en parkmachines voor uw groenonderhoud. U kunt de machines bekijken en vrijblijvend uitproberen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de machines met elkaar te vergelijken en te onderzoeken welke machine het best bij u past.

U bent welkom bij: Lozeman Tuinmachines BV, Bemmelseweg 64 in Elst (Gld); 0481371423. Op vrijdag 23 februari van 15:00 tot 21:00 uur, zaterdag 24 en zondag 25 februari van 10:00 tot 17:00 uur

"Tijdens deze dagen staan wij voor u klaar om u te informeren en al uw vragen te beantwoorden. Ook worden er leuke activiteiten georganiseerd. Kortom: het worden zinvolle, enerverende dagen die u niet wilt missen. Schrijf de data in uw agenda. Wij zien u graag tijdens deze dagen. Wanneer u vooraf aangeeft of u komt en met hoeveel personen, maakt u bij uw aanwezigheid tijdens deze dagen kans op een leuke verrassing. Gelieve dit te mailen naar evenementen@lozeman.nl."