Afbeelding
Foto:

Ouwerling Optiek Elst

officieel Varilux Centrum

ELST – Naast dat Ouwerling Optiek al meer dan 30 jaar een begrip is in Elst, zijn ze nu ook officieel Varilux Centrum. U kunt bij Ouwerling Optiek terecht voor alle kijkoplossingen. De Varilux Specialisten van Ouwerling Optiek nemen uitgebreid de tijd om te kijken welk brillenglas het beste bij u past.

Natuurlijk zijn er in de oogmode steeds nieuwe ontwikkelingen. Zo heeft Ouwerling Optiek het nieuwe merk Vasuma aan de collectie toegevoegd, een echt Zweeds retro brillenmerk. Bij Ouwerling Optiek is er voor ieder van wils, van Theo tot Gucci.

De contactlensspecialisten kunnen u alles vertellen over diverse soorten contactlenzen. Wist u dat er lenzen bestaan die u 's nachts kunt dragen? Zodat u overdag niets meer nodig heeft, we noemen dit nachtlenzen. Dit is ook mogelijk in multifocaal, ideaal als u geen losse leesbril wilt dragen. Door toenemende drukte kan het zijn dat u een aantal nieuwe gezichten bij ons ziet. Al onze collega's nemen uitgebreid de tijd u te adviseren, onze kwaliteit en service blijft daardoor gewaarborgd.

Ouwerling Optiek is gevestigd aan de Dorpsstraat 101 in Elst en telefonisch bereikbaar op 0481 375000.