Foto: Wim van de Veer
Foto: Wim van de Veer Foto:

Opgelucht ademhalen bij Zoutkamer Elst

ELST - Zoutkamer Elst is er voor Halo-of Zouttherapie en verkoop van natuurzoutproducten. Zouttherapie is een natuurlijke en medicijnvrije behandelwijze voor luchtweg- en huidaandoeningen.

Het klimaat van een zoutgrot. Wij bootsen het klimaat na van een zoutmijn of zoutgrot, de zoutkamers zijn gebouwd van natuurzout uit de Himalaya. Tijdens een sessie van vijftig minuten wordt er heel fijn gemalen natuurzout de ruimte in geblazen. Het zout komt door de minimale grootte zelfs in de onderste luchtwegen terecht".

Weerstandsverhogend en ontspannend

"Zouttherapie verlicht de symptomen van luchtweg- en huidaandoeningen en het versterkt het immuunsysteem. Daarmee is het geschikt voor een diversiteit van aandoeningen onder andere: COPD, astma, bronchitis, psoriasis en eczeem". Naast de lichamelijke winst is een sessie ook heel ontspannend. "We hebben een sfeer van rust en ontspanning gecreƫerd door de unieke combinatie van inademen van schone lucht met licht en muziek".

Wilt ook u weer opgelucht ademhalen?

Zoutkamer Elst is open van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 19:00 uur en op zaterdag van 9:00 - 15:00 uur. Het adres is Dorpsstraat 116, (let op ingang aan de Van Hogendorpstraat) 0481 356777. Voor meer informatie of online reserveren: www.zoutkamerelst.nl.