Afbeelding
Foto:

Live muziek in café bij Tante met Cold Beverage

ELST - Voor de verandering eens een keer live muziek op de zaterdagavond en niet zomaar live muziek maar een band die pas tevreden is als de dansvloer vol staat. We hebben het over cold beverage, een band waar het plezier vanaf spat.

Cold Beverage is geen standaard coverband, maar heeft een verrassende setlijst en zet nummers naar eigen hand. Of er nu soul, hiphop of rock gespeeld wordt, dankzij het 'funky sausje' is de eigen stijl altijd herkenbaar. Dit sausje ontstaat onder andere door de tweepersoons blazers sectie en een charismatische zangeres.

Absoluut een aanrader dus, vanaf 20.30 uur gaat cold beverage van start, cafe bij Tante is die avond vanaf 20.00 uur geopend. Entree is 5 euro. Cold Beverage bestaat uit Edwin (sax), Jeroen (trompet), Eric (drums), Tom (bas en zang), Hans (gitaar) en Anne-Marie (zang). Zondag 18 februari kunnen de liefhebbers door met een darttoernooi. Er wordt gespeeld in koppels en volgens spelsysteem 501. Graag van tevoren aanmelden. Aanvang toernooi is 13.30 uur, uiterlijk 13.00 uur aanwezig zijn.

Cafe bij Tante, Stationsstraat , Elst; www.cafebijtante.nl.