Belastingservice Ingen/Eck en Wiel

INGEN/ECK EN WIEL - De FNV leden in de gemeente Buren die gebruik willen maken van de FNV belastingservice kunnen voor het invullen van hun aangiftebiljet inkomstenbelasting 2017, telefonisch een afspraak maken met Wilma van Eck op nummer 06-13420100. (bereikbaar maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 18.30-19.15 uur).

Bij voorkeur voor 16 maart, want vol is vol. Het invullen vindt plaats in de zaal van café De Witte Zwaan in Eck en Wiel op zaterdag 17 maart en 14 april. Voor het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting 2017 is een machtigingscode nodig. Wilt u de brief van de belastingdienst met de code, lidmaatschapspas en/of bewijs laatste betaling meebrengen naar uw afspraak.

De kunst van het ouder worden

NEDER-BETUWE - Op donderdag 15 februari organiseert Welzijn Rivierstroom in samenwerking met Indigo voor senioren in de gemeente Buren en Neder Betuwe de bijeenkomst 'Stilstaan en doorgaan na verlieservaringen bij senioren'.

Soms lukt het niet om uw verlieservaringen na overlijden, scheiding of ziekte alleen te verwerken. En dan is het juist goed om met andere mensen over uw ervaringen te praten en deze te delen.

De bijeenkomst start met een vertoning van de film 'De kunst van het ouder worden'. In de nabespreking is er gelegenheid om ervaringen te delen. Deelnemers gaan naar huis met handige tips, bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid en welbevinden, om de draad van het alledaagse leven weer op te pakken en door te gaan.

De bijeenkomst start op 15 februari om 14:00 uur en is bij Welzijn Rivierstroom, Voorstraat 8 in Lienden. U kunt zich aanmelden: info@welzijnrivierstroom.nl of 0344 602337 en de toegang is gratis.

Zetten Lacht

ZETTEN - Zin in een hilarisch avondje uit? Kom naar Zetten Lacht! Gegarandeerd een superleuke en gezellige avond!

Een microfoon, grappen in razend tempo en het publiek. Met alleen deze ingrediënten bezorgen circa acht komedianten en een mc u een geweldige avond. Elke editie stellen we een nieuwe line-up samen. Zetten Lacht vindt plaats op donderdag 22 februari en begint om 20.30 uur.
Kaarten kosten 7,50 euro en zijn in ons restaurant of via de website www.antonn.nl te koop!

Antonn, Hoofdstraat 2, Zetten, 0488 427501; info@antonn.nl; www.antonn.nl.