Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team speelde tegen TIAN een spannende wedstrijd, met een 5-5 eindscore als resultaat. Meriam Willemse en Lennard Springvloet Dubbeld wonnen tweemaal. André Jansen won eenmaal en verloor nipt van zijn oude maatje Wilco.

Shot bleek te sterk voor team twee, getuige de 8-2 nederlaag. Ronald Stevens won keurig tweemaal. Het derde team speelde gelijk tegen Shot. Johan Soppe en Ruud van Kooij waren met twee zeges in goede doen. Het laatste punt werd door Cees van de Lindeloof binnen gehaald. Team vier behaalde een goede 7-3 zege tegen Kracht & Vriendschap. Anette Frederiks was in puike vorm en hoefde geen game af te staan. Alaa Alsaaidi won tweemaal en Berdien Lammers bleef eenmaal aan de goede kant van de score. Anette en Alaa waren ook trefzeker in het dubbelspel. Het vijfde team behaalde wederom een ruime overwinning. De Stuiterd werd met 8-2 verslagen. Bart Barends kende een prima debuut bij de senioren en bleef ongeslagen. Wilma Stap en Bert Vennik wonnen keurig tweemaal.

Het eerste jeugdteam verloor in Winterswijk met 7-3 van het sterke SMD en dat is zeker geen schande. Yoeri Liethof wist knap tweemaal te winnen. Daan Barends voegde hier nog een punt aan toe. Het tweede jeugdteam behaalde bij De Treffers een mooie 9-1 overwinning. Julian Verhoef en Milan Roelofs zagen goed spel met de volle winst beloond. Niels Loeffen was met twee zeges ook goed bij de les. Milan en Julian wonnen ook het dubbelspel. Meer informatie over tafeltennis staat op www.httc71.nl.