Afbeelding
Foto:

Music for Kids bij de Scouting Zetten Band

ZETTEN - Op woensdag 21 februari starten onze vrije inloopweken, tien weken lang! Ben je net begonnen met het muziek maken op een blaas- of slagwerkinstrument, dan is dit echt iets voor jou!

Speel je al een paar maanden trompet, trombone, trommel, klarinet, dwarsfluit, blokfluit of een ander blaasinstrument en wil je ervaren hoe leuk het is om samen te spelen, meld je dan aan en laat je horen tijdens de vrije inloopweken van de Scouting Zetten Band. Tien weken oefenen we op woensdag van 18:00 tot 18:30 uur in ons clubgebouw blokhut De Eindsplits in Zetten. Beginners én gevorderden zijn welkom en speciaal voor de kinderen hebben we een programma ‘Music for Kids’ gemaakt. Het is gratis en onder leiding van een onze dirigent.

Ook wanneer je nog nooit een instrument hebt bespeeld, schroom dan niet om je aan te melden. Voor jou is er een speciaal programma: Iedere week kan je kennismaken met een ander blaas- of slagwerkinstrument, zodat je na tien weken een hele serie prachtige instrumenten hebt leren kennen. Dit is voor iedereen een mooie kans om vrijblijvend te ontdekken waar jouw muzikale talent ligt, en dat van je zusje of broertje, oom en tante, vader en moeder enzovoort!

Als we om 18.30 uur klaar zijn met de muziekles start de Scouting Zetten Band met de repetitie voor haar optredens. We spelen bekende muziek in een veelzijdig repertoire en treden regelmatig op in eigen dorp en daarbuiten. Je bent welkom om dan nog even te luisteren naar ons mooie muziekkorps. Voor aanmelden en meer informatie zie www.scoutingzettenband.nl.