Tweel Light Photography (foto: Martin van den Tweel)
Tweel Light Photography (foto: Martin van den Tweel) Foto:

Ochtense Manon in finale Miss Beauty of Gelderland 2018

OCHTEN - Manon Berendsen (26) uit Ochten zit in de finale van de missverkiezing 'Miss Beauty of Gelderland 2018'. Samen met nog 17 andere meiden heeft zij op 21 april de finale in de Veluvine in Nunspeet en zal bekend worden wie de nieuwe Miss Beauty of Gelderland zal worden.

Zondag 21 januari is Manon verkozen tot Finalist Miss Beauty of Gelderland 2018 tijdens de casting van Miss Beauty of Gelderland 2018. Dit is de voorronde voor Miss Beauty of The Netherlands. De casting vond plaats in Van der Valk hotel Apeldoorn - de Cantharel. Samen met ruim zestig andere meiden mocht Manon zich voorstellen aan de jury.

Het was een ontzettend spannend dag, want hoe vaak sta je nou in bikini voor een jury van acht personen? Uiteindelijk is Manon samen met 17 andere prachtige meiden gekozen als finalist Miss Beauty of the Netherlands 2018. Samen zullen zij het trainingstraject in gaan waar ze worden voorbereid op de finale die plaats zal vinden op 21 april in de Veluvine in Nunspeet. Tijdens dit traject zullen de meiden verschillende trainingen krijgen onder andere catwalk, social media en sporttrainingen. Maar zullen ze zich ook gaan inzetten voor het goede doel Plan Nederland.

Er kan vanaf nu ook gestemd worden op Manon om de kans op de titel voor Miss Beauty of Gelderland te vergroten. SMS 'poll gelderland manon' naar 3010 (1,10 euro per ontvangen SMS). Haar avontuur is te volgen via Instagram manonberendsen_