Oud-Elst
Oud-Elst Foto: onbekend

Forte Fit zet 'de Betuwe' en 'nostalgie' centraal bij een aantal nieuwe activiteiten!

OVERBETUWE - Vind je ook dat er zoveel verandert in de Wereld in het algemeen en in Nederland in het bijzonder? En ook in je eigen gemeente (Overbetuwe) en eigen dorp (Elst)? Forte Fit wil daar graag een keer bij stil staan.

Daarover praten ze met elkaar op woensdag 7 maart in de bibliotheek van Elst. De inloop is vanaf 19.45 uur. De avond zal duren van 20.00 tot 22.00 uur.

Programma ziet er als volgt uit:

een presentatie door een lid van Marithaime
aan de hand van oude foto’s én foto’s van nu die vanaf dezelfde plek genomen zijn
zullen de veranderingen in het dorpsbeeld van Elst besproken worden

koffiepauze
voor een kopje koffie wordt gezorgd
een groepsgesprek onder leiding van twee Forte Fit docenten
aan de hand van de gezamenlijke herinneringen van de deelnemers die naar aanleiding van de presentatie naar boven gekomen zijn

De toegangsprijs is 5 euro die aan de zaal voldaan kan worden. Wel worden belangstellenden gevraagd zich uiterlijk 1 maart via mail of telefoon aan te melden, zodat rekening gehouden kan worden met het aantal te verwachten deelnemers. Er zullen dit jaar meer activiteiten starten onder de noemer Podiumkunsten. Gepland staan nog bijeenkomsten over natuurfotografie, liederen, literatuur en (tot slot) een revue. Alles met de kernwoorden ‘de Betuwe’ en ‘nostalgie’. Aanmelden voor de bijeenkomst van 7 maart kan bij een van de onderstaande contactpersonen: Wil Teunissen: email:wilteunissen1956@gmail.com; telefoon: 06 30764452; Jan Zwier: email: jj.zwier1@chello.nl; telefoon: 06 80095122.