Afbeelding
Foto:

Mantelzorgsalon een succes!

NEDER-BETUWE - De eerste Mantelzorgsalon op 29 januari werd goed bezocht. Het thema was: Langer zelfstandig thuis wonen en de rol van de mantelzorger”. Diana Smits, wijkverpleegkundige in de gemeente Neder-Betuwe ging in gesprek met de bezoekers. Zij gaven aan dat ze veel zorgtaken hebben en dat je als mantelzorger niet zomaar kan stoppen. Mantelzorg kan ook positief worden ervaren; voor iemand zorgen kan ook energie en voldoening geven.

De mantelzorgsalon... wordt iedere laatste maandag van de maand aangeboden. Elke keer zal er een ander thema aan bod komen. Houdt daarom de berichten in de krant en op facebook in de gaten. De eerstvolgende keer is op maandag 26 februari om 19:00 uur.

Thema: Heb ik het allemaal goed geregeld“ en de spreker is notaris Hoogenboom uit Eck en Wiel. Locatie: De Hof in ’t Anker, Schenkhofstraat 11 te Kesteren. Aanmelden is niet nodig, de bijeenkomsten worden gratis aangeboden. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met: Klazina van den Herik: 0488 483250 (Zorgcentrum ’t Anker), Diana Smits: 06 22521581 (Wijkverpleegkundige gemeente Neder-Betuwe), Frederike Burgers: 06 22615246 (Sociaal werker, Welzijn Rivierstroom).