Afbeelding
Foto:

Carnaval in Striekenburg

VALBURG - Komend weekend barst ook in Striekenburg (Valburg) het carnaval weer los! Prins Robbert de Kleivruuter gaat De Strieken vier dagen voor in de polonaise. Het programma van de dolle dagen is wat anders dan anders.

Op vrijdag 9 februari trappen we af in beachclub Watergoed met 'Striekenburg goes Watergood', een tropische carnavalsavond met medewerking van DJ Henry. Kaarten kosten 5,00 euro in de voorverkoop (café De Viersprong, Attent de Groenteschuur en Watergoed) en aan de deur 7,50 euro.

Zaterdag 10 februari om 14:00 uur is het de beurt aan de kleintjes tijdens de kindermiddag bij De Viersprong, waarna om 19:00 uur de eerste Striekenburgse verlichte optocht van start gaat. De prijsuitreiking vindt plaats bij de Viersprong om een uur of half 10, waarna we de avond voortzetten met de ophitsende klanken van DJ Emile. Toegang is geheel gratis!

Zondag de 11e is het de beurt aan de tieners tijdens het tropical carnaval in De Viersprong. Het feest start om 20:00 uur en de toegang is ook hier gratis.

Maandagmiddag sluiten we de dolle dagen af met de Striekenburger Rosenmontag bij de Viersprong. Hier zal ook de Orde van Verdienste worden uitgereikt.