Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - De voorjaarscompetitie is voor de tafeltennissers weer van start gegaan. Het eerste team begon met een mooie 7-3 zege. Meriam Willemse was tegen Kracht & Vriendschap in puike vorm en won driemaal. Lennard Springvloet Dubbeld won tweemaal en Marco Knaap was eenmaal succesvol.

Verder waren Lennard en Marco ijzersterk in het dubbelspel. Team twee deelde tegen Hutaf de punten. Ronald Stevens kende een prima debuut bij HTTC en bleef knap ongeslagen. Rudy Gerritsen won keurig tweemaal. Getave' was een maatje te groot voor team drie, alleen Hans Wassink wist te scoren. Het vijfde team kende een vliegende start en veegde Sethone met 10-0 van de tafel. Yoeri Liethof speelde voor het eerst bij de senioren en dat ging hem prima af. Wilma Stap en Bert Vennik waren ook super gemotiveerd en zagen goed spel met de maximale score beloond.

Beide jeugdteams spelen een klasse hoger en het zal niet zo gemakkelijk gaan als in de vorige competitie. Het eerste team speelt nu in de hoofdklasse en won verrassend met 6-4 van Essentia. Bart Barends en Yoeri Liethof scoorden twee punten en Daan Barends noteerde een winstpunt. Het dubbelspel werd door Bart en Daan gewonnen. Het tweede team speelde met 5-5 gelijk tegen SKF, geen slecht resultaat. Julian Verhoef won tweemaal, eenmaal winst was er voor Niels Loeffen en Bodhi Lindeboom. Niels en Bodhi wonnen knap het dubbelspel.

Meer info over tafeltennis staat op www.httc71.nl.