Foto: Magda Essers
Foto: Magda Essers

Eerste verlichte carnavalsoptocht Driel

DRIEL - Omdat carnavalsvereniging De Toorenuulen haar 55-jarig bestaan viert, gaan zij voor het eerst 'n verlichte optocht houden op zaterdag 10 februari. In overleg met de Gemeente Overbetuwe hebben zij dit voor elkaar gekregen.

Iedereen die mee wil doen als loopgroep of met een wagen dienst zich op te geven bij magda.frans@kpnmail.nl. Zij krijgen dan een inschrijfformulier. Natuurlijk zijn er al veel aanmeldingen, maar het zou kunnen zijn dat u zegt, kom wij gaan aan die optocht deelnemen. Dan kunt u zich nog aanmelden. Er zijn mooie porijzen aan verbonden. Iedere deelnemer heeft zich wel te houden aan het reglement. Een deskundige jury zal de prijzen verdelen.

Ook voor de veiligheid wordt gezorgd. De verkeersregelaars Driel onder leiding van Wifred van de Berg zullen iedereen veilig door Driel loodsen. Volg daarom hun aanwijzingen op. Graag bij de wagens voor de veiligheid twee lopers, om de kinderen bij de wielen weg te houden.Wilt u individueel deelnemen, dan kunt u gewoon aansluiten.

Het vertrek is om 19.11 uur bij café Zeldenrust en de aankomst zal zijn om 21.00 uur bij zalencentrum De Oldenburg. Daar zullen de prijzen worden uitgereikt en zult u muzikaal worden onthaald door Sowieso. De aanwonenden van de Molenstraat en Baltussenweg dienen de borden in de gaten te houden. Er is namelijk aan één zijde van de weg een parkeerverbod. Ziet ook de aankondiging van de gemeente in de kranten.