Afbeelding
Foto:

Workshop 'Hoe plant ik mijn tuin in?'

KESTEREN - Wilt u zelf uw tuin inplanten, maar geen idee waar op te letten? Volg de workshop 'Hoe plant ik mijn tuin in' op 21 of 28 februari. Professionele workshops waarvan de opbrengst volledig naar Duchenne Heroes gaat. De workshop is bij Groencentrum De Batterijen, Bonegraafseweg 68, Ochten.

De workshops worden georganiseerd door Kuus Totaal Tuinen in samenwerking met groencentrum 'De Batterijen'. In één avond, die duurt van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur, leert u alles over voorbereiding, plantkeuze, hoogte-opbouw, seizoens-bloei en het combineren van planten. Belangrijke factoren die het tuinplezier het jaar door bepalen!

Een workshop kost inclusief een kop koffie 50 euro per deelnemer. Aan het einde van de avond ontvangt u ook nog eens een waardecoupon, die 10 % korting geeft op de aankoop van tuinplanten bij groencentrum De Batterijen in Ochten. Mocht u niet zelf deel willen nemen? Deze workshop is een perfect cadeau voor familie, vrienden en bekenden. Heel belangrijk: de opbrengst van beide workshops komt geheel ten goede aan het ontwikkelen van een medicijn, tegen de spierziekte van Duchenne. Bent u geïnteresseerd en wilt u zich inschrijven? Kijk voor meer info en inschrijven op www.bloemenvoorduchenne.nl.