Afbeelding

Jonge onderneming zet uw bedrijf op de kaart in 2018!

Ninepixels breidt dienstverlening uit vanwege succes!

ARNHEM – Ninepixels is het bedrijf van Emir Corovic. Al bijna tien jaar is hij actief in de ICT. Sinds twee jaar heeft hij in Kroonpark 2 zijn eigen onderneming, van waar uit hij werkt aan webdesign, webwinkels, drukwerk, SEO optimalisatie en tal van ICT-diensten.

Een website bouwen is één, maar een website bouwen, die de ondernemer ook het beoogde rendement oplevert, is twee! Emir Corovic van Ninepixels luistert naar de wensen van de klant en heeft de benodigde kennis in huis en komt zodoende met een resultaat, dat aan de vraag beantwoordt. Ninepixels weet niet alleen een gebruiksvriendelijke site te leveren, Emir zorgt dat de site ook gevonden wordt en hoog in Google komt te staan. Gebruiksvriendelijk voor alle gebruikers, ook die van smartphones en tablets!

Ninepixels kan als jong bedrijf tegen acceptabele tarieven werken. Voor een starter of zzp-er is het fijn te weten, dat men bij Ninepixels ook gespreid kan betalen. Naast webdesign kan ook de huisstijl worden meegenomen, evenals drukwerk: van visitekaartje tot flyer...

Google is altijd aan het evolueren en Ninepixels gaat hierin mee! Om met uw bedrijf online te kunnen concurreren heeft u een degelijke internet marketingstrategie nodig die bestaat uit SEO met de nieuwste technieken. NinePixels loopt hiermee ver vooruit. Gratis advies kost u alleen een kopje koffie ;-)

Ninepixels, Kroonpark 2, Arnhem; 085 7606922; www.ninepixels.nl.