Kleine Komedie Rivierenland speelt 'Weet je nog wel oudje'

IJZENDOORN - De Kleine Komedie Rivierenland gaat op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart voor het eerst in IJzendoorn in het dorpshuis Ons Tehuis de musical 'Weet je nog wel oudje' opvoeren. Aanvangstijden 20:00 uur.

Deze musical speelt zich af in de jaren '50 rond een dorpje aan de haven. Het schetst een beeld van saamhorigheid en voor elkaar opkomen. Stropers, koddebeiers, dorpsomroepers, allen zullen de revue passeren en het gaat een feestje zijn voor liefhebbers van het volkstoneel. Het word gespeeld in het Betuws dialect. En alle liedjes die zij zingen zullen een feest van herkenning zijn en er mag naar hartenlust meegezongen worden. De regie is in handen van Wilma Peters en de muziek wordt gespeeld door Het Combo.

Voor deze voorstelling is er een speciale kaartverkoop op zaterdag 20 januari van 13:30 -14:30 uur in het Dorpshuis Ons Tehuis aan de Zeemanstraat in IJzendoorn. Kaarten zijn daar 10 euro. Daarna zijn de kaarten verkrijgbaar voor 12,50 via de website van de toneelvereniging www.dekleinekomedie-rivierenland.nl en verkrijgbaar via foto Van Beek op de Nassaulaan in Dodewaard.