Prins en hofdames op bezoek bij de Wielewoalers. (foto: Suzanne Broekhuizen, hoffotografe De Waalkanters)
Prins en hofdames op bezoek bij de Wielewoalers. (foto: Suzanne Broekhuizen, hoffotografe De Waalkanters) Foto:

Pronken in Slijk-Ewijk

SLIJK-EWIJK - Na met zijn hofdames de Pronkzittingen in Herveld, Valburg en Oosterhout te hebben bezocht, is Prins Jos de Veelzijdige Doener nu zelf aan de beurt. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari vinden de pronkzittingen van CV De Waalkanters plaats in Dorpshuis Beatrix.

In de afgelopen weekenden heeft Prins Jos de Veelzijdige Doener zeer genoten van zijn bezoekjes aan de zusterverenigingen. Hij was zeer te spreken over de kwaliteit van de optredens, waarmee de lat voor de artiesten in Slijk-Ewijk hoog komt te liggen. De Waalkanters hebben er alle vertrouwen in dat het twee geweldige avonden gaan worden. Het leidt geen twijfel dat Slijk-Ewijk haar titel als 'dansdorp' eer aan zal doen. Daarnaast kenmerkt het programma zich door een leuke variatie aan optredens. "Wees allen welkom om de sfeer in Dorpshuis Beatrix te proeven en te genieten van een mooi feest ter ere van Prins Jos de Veelzijdige Doener en zijn hofdames Karin en Herma."

De pronkzittingen van CV De Waalkanters zijn op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari. Aanvang is op beide avonden om 20:11 uur (zaal open om 19:30 uur). Kaarten zijn verkrijgbaar in Dorpshuis Beatrix (in de voorverkoop zijn de kaarten 8 euro, aan de deur 10 euro).