Reünie oud-leerlingen

voormalige hbs Zetten

ZETTEN - Het reüniecomité van oud-leerlingen van de Christelijke HBS in Zetten houdt op zaterdag 24 maart een reünie voor hen die ooit hun opleiding volgden aan de christelijke hbs.

In 1971 verhuisde de school uit dit markante gebouw aan de Veldstraat in Zetten naar een nieuwe school aan de Mammoetstraat. Vanaf 1991 wordt de traditie van de school voortgezet door de scholengemeenschap Hendrik Pierson College, die in dat jaar door fusie tot stand kwam. De reünie die nu gehouden wordt, betreft een her-ontmoeting van leerlingen, die ooit de school aan de Veldstraat bezochten.

Omdat niet alle namen bij de organisatoren bekend zijn, geven zij oud-leerlingen uit de betreffende periode graag gelegenheid zich aan te melden per e-mail aan aartvandeberg@ziggo.nl. of op www.chrhbszetten.nl Over betaling van de kosten, die circa vijf en twintig euro zullen bedragen wordt men op de website www.chrhbszetten.nl geïnformeerd.

Aanmeldingen dienen uiterlijk maandag 10 maart binnen te zijn, de vergoeding voor de reünie 14 maart. De christelijke hbs Zetten heeft sinds kort een website. De inhoud hiervan is nu vooral nog gericht op de komende reünie maar zal in de toekomst uitgebreid worden met alles wat met de christelijke hbs Zetten te maken had.