Afbeelding
Foto:

HPC Zetten informatieavond en open dag

ZETTEN - Dinsdagavond 30 januari organiseert het Hendrik Pierson College een informatieavond voor ouder(s)/verzorger(s) en groep 8-leerlingen. Daarnaast is het voor belangstellenden mogelijk het HPC te bezoeken tijdens de open dag op zaterdag 3 februari.


Tijdens de informatieavond op dinsdag 30 januari zijn ouder(s)/verzorger(s) en groep 8-leerlingen van harte welkom om 19:30 uur. Er wordt voorlichting gegeven over onder andere de verschillende afdelingen: vmbo bbl en kbl, mavo, havo en vwo. Daarnaast zal er aandacht besteed worden aan de profielen (Sport & Bewegen, Kunst & Cultuur, Technologie Breed en Vwo-plus), de ruime keuzemogelijkheden en de speciale erkenningen als Cultuurprofielschool en WON-school. De avond wordt gestart met een korte algemene bijeenkomst in de aula. Hierna kunnen bezoekers verschillende lokalen bezoeken. In de lokalen staan docenten en leerlingen klaar met meer informatie en is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Open Dag
Op zaterdag 3 februari bruist het op HPC Zetten. Tussen 9:30 en 13:00 uur kunnen geïnteresseerden een kijkje komen nemen in de theorielokalen en praktijklokalen, de algemene voorlichtingsrondes bijwonen en sportactiviteiten en kunstpresentaties bezichtigen. Ook kunnen de bezoekers genieten van het beeldend werk en de diverse optredens van leerlingen.

Meer informatie staat op www.hpc-zetten.nl.