Dit zijn wij dan
Dit zijn wij dan Foto: Eigen foto

Werk in Driel nog niet klaar

DRIEL - Wat is er zaterdag 13 januari veel werk verricht met een grote club vrijwilligers op een niet zo begaanbaar terrein. "Alle vrijwilligers: bedankt! Bij deze grote club zaten drie nieuwe knotters/landschapswerkers. Erik en twee jonge statushouders uit Syriƫ Saad en Jian. Een hartelijk welkom aan de nieuwe vrijwilligers."


"Ongeveer zes zware knotwilgen hebben we onderhanden genomen. Maar naast het knotten moest er over drassige, zompige klei over een grote afstand met de takken gesleept worden naar een verhard pad. De klus is ondanks de aanwezigheid van zo'n grote groep vrijwilligers nog niet klaar. Op een paar bomen staan nog enkele eenzame takken en er liggen bij een paar geknotte bomen nog takken op de grond die versleept moeten worden. Daarom gaan we op een extra zaterdag, zaterdag 20 januari, de klus afmaken. We starten zaterdag 20 januari om 9:30 uur vanaf het betonnen pad waar we de takken naar toe hebben gesleept. Dus niet bij de boerderij op huisnummer 3 van Dick. Neem wel laarzen mee want het is nog even nat als een week geleden."

"Op 27 januari gaan we weer knotten aan Rijksweg-Zuid 82B om daar nog een stuk of 8 knotwilgen in het weiland te knotten. Bent u een beetje nieuwsgierig geworden? Kom een keertje kijken en misschien blijft u wel. Laat het even weten als u van plan bent te komen via een mail aan info@overbetuwegroennatuurlijk.nl. Dan kunnen we u bereiken als het weer zo slecht is dat we moeten afgelasten. En kunnen we genoeg koffie en zo zetten."