Afbeelding
Foto:

Musical, theater en

nieuwe cursussen in De KiK

ELST - In Theater De KiK start muziekschool All Music met Theaterschool Elst. Docente Jasmijn Strookman gaat op de dinsdagmiddag cursisten de kneepjes van het acteursvak leren. Om 16:00 uur zijn de toneellessen voor kinderen van 7 tot 12 jaar (TheaterKids). Om 17:00 uur zijn de lessen voor jongeren van 12 tot 14 jaar (TheaterKlup). Gratis open lessen voor de theatergroepen op 23 en 30 januari.

Verder starten er binnenkort weer musicalcursussen. Kleuters van 4 tot 6 jaar kunnen mee gaan doen met de ´MiniKids´ (open les op vrijdag 2 februari om 15:30 uur). In deze musicalcursus wordt er gezongen, gedanst en een verhaal uitgebeeld. Het komend halfjaar is dat 'Tot de maan en terug'. Op zaterdag 3 februari is er om 12:00 uur een 'open les' van de MusicalKids. Deze groep gaat aan de slag met een musical waarvan het verhaal gebaseerd is op Annie. De iets oudere kinderen (MusicalKlup 12-14 jaar) kunnen meedoen met de musical Nightfever 2018. Voor deze groep is er een 'open les' op 3 februari om 13:15 uur.

Voor kinderen die in de eerste groepen van de basisschool zitten zijn er de cursussen Instrumentenspeelplaats en Muziekwerkplaats waarmee ze een eerste kennismaking kunnen hebben met muziek maken.

Voor kinderen die blokfluit willen leren spelen start de cursus De Blokfluitclub en voor mensen die al wat langer dwarsfluit of viool spelen is er een mogelijkheid om samen te spelen in een ensemble. Meer informatie over All Music via de website www.muziekschoolallmusic.nl.