Afbeelding

Nieuw bij Master Garage: het Kentekenloket

ARNHEM - Auto op naam zetten dat kan bij Master Garage B.V. Heb je een mooie occasion op het oog of heb je een auto gekocht van een particulier? Om die auto helemaal van jou te maken, hoef je alleen nog de auto op naam te zetten.

Even naar het Kentekenloket dus en tegenwoordig kan dat ook bij ons. Meteen de ideale plek om je aankoop extra safe te maken met bijvoorbeeld een aankoopkeuring of een kilometercheck. Logisch toch? En zo geregeld!

Veilig Betalen
De betaling is ook altijd spannend. Als koper wil je zeker zijn dat de auto na betaling op jouw naam staat. Als verkoper wil je zeker zijn dat je het geld ontvangt. Aan al deze onzekerheden wordt een einde gemaakt met de Veilig Betalen module van Kentekenloket. Het Kentekenloket fungeert als tussenpersoon en zal dit afgesproken bedrag na de overschrijving van het kenteken vrijgeven.

Dezelfde regels
Voor het overschrijven bij het Kentekenloket gelden dezelfde regels als voor postagentschappen. Die heeft de RDW bepaald. De verkoper heeft het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode nodig. De koper moet minstens 18 jaar (Brom- en snorfiets minstens 16 jaar) zijn en een Nederlands identiteitsbewijs hebben. De nieuwe kentekencard wordt door de RDW opgestuurd naar de koper. Alle informatie over het Kentekenloket staat op www.kentekenloket.nl.

Aanbieding:
APK keuring voor slechts 15 euro (Alleen geldig in januari 2018)
Sinds kort is de Master garage ook BOVAG-gecertificeerd

Master Garage b.v.; De Overmaat 22, Arnhem; telefoon 026 8200334; www.mastergarage.nl.