Foto: Ed van Dodewaard
Foto: Ed van Dodewaard

Nieuwjaarsborrel

Kunstcafé Overbetuwe

ELST - Vrijdagavond 19 januari verzorgt de werkgroep Kunstcafé Overbetuwe een nieuwjaarsbijeenkomst in De KiK in Elst. Alle kunstenaars en kunstliefhebbers uit de Overbetuwe zijn daarbij welkom.

Kunstcafé Overbetuwe staat voor ontmoeting en inspiratie. In 2017 vond het Kunstcafé in De KiK plaats op de laatste vrijdag van de maand om 17.00 uur. "In het nieuwe jaar wijken we soms van die laatste vrijdag af. En meestal zullen we om 20.00 uur starten. Te beginnen met de Nieuwjaarsborrel. Waarom? Dat lichten we toe tijdens de bijeenkomst. Zo ook onze plannen voor 2018."

Wat er nog meer aan bod komt? Een blik terug en vooruit door het bestuur van Stichting Art Overbetuwe. Informatie over een grote kunstmanifestatie die in september 2018 in Hemmen en Zetten gaat plaatsvinden. Buitenkok Antoin Buiting nodigt kunstenaars uit voor de streekmarkt op de Grote Bredelaar in Elst en licht toe waarom hij denkt dat ze daar goed passen. "We beginnen met een toast op het nieuwe jaar, aangeboden door het Kunstcafé Overbetuwe. We ontmoeten je daar graag! Inloop vanaf 19:30, start 20.00 uur. De KiK is achter de Hema, vlakbij het parkeerterrein. Fijn als je laat weten of je komt via kunstcaféoverbetuwe@gmail.com."