(foto: Alzheimer Nederland)
(foto: Alzheimer Nederland)

In gesprek met

mensen met dementie

ELST - Woensdag 17 januari is weer het Alzheimer Café Overbetuwe: de ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun mantelzorgers, familie, professionals en andere belangstellenden. Kortom voor iedereen die in het dagelijks leven te maken heeft met dementie.

In dit eerste café van 2018 staan de ervaringen van mensen met dementie centraal. Hoe is het om te leven met deze ziekte? De diagnose dementie verandert je leven ingrijpend. We gaan in gesprek over hoe je mee blijft doen in onze maatschappij als je dementie hebt en wat daarvoor nodig is.

Er is tijdens deze avond voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen en delen van ervaringen, maar alleen luisteren mag natuurlijk ook. Het café vindt plaats in cultureel centrum De Wieken, Prinses Irenestraat 29 in Elst.

Iedereen is welkom vanaf 18.30 uur. Het programma duurt van 19.00 tot 20.30 uur en om 21.00 uur sluiten de deuren. De toegang is gratis, net als de koffie en thee. Men hoeft zich vooraf niet aan te melden. Voor meer informatie is Annet Fleer, coördinator van het Alzheimer Café Overbetuwe, te bereiken via 06 53544019 of alzheimercafe.overbetuwe@gmail.com.