Vrouwendag in Zetten

ZETTEN - Zaterdag 10 maart ontmoeten ze je graag op de Vrouwendag in Zetten. Deze interkerkelijke vrouwendag wordt voor de 13e keer georganiseerd voor ruim 200 vrouwen uit de Betuwe en omstreken.

Dit jaar is het thema: (Be)-leef Zijn licht; naar aanleiding van Psalm 97:11 waarin staat dat ‘het licht voor de rechtvaardige is gezaaid en vreugde voor de oprechten van hart’. Voor het ochtendprogramma zijn twee spreeksters uitgenodigd die vanuit Gods Woord Zijn liefde op hun eigen unieke wijze uitdiepen.

Esther Vorsterman van Oijen, één van de spreeksters, zegt over haarzelf dat haar grootste passie is dat mensen gaan schitteren zoals God dit van oorsprong bedoeld heeft. Kina Tigelaar, de tweede spreekster van de dag, is een hartelijk, creatief en sociaal inlevend mensenmens en kan vanuit haar theologische achtergrond Gods Woord tot leven brengen.

Tijdens de middagpauze is er ruimte om elkaar te ontmoeten en de lunch te nuttigen.Voor soep, koffie en thee wordt gezorgd. Gevraagd wordt lunchpakket zelf mee te nemen. Aansluitend zijn in het middagprogramma diverse verdiepende, creatieve en ontspannende workshops. De muzikale begeleiding van de dag is zoals gewoonlijk in handen van de band Recall!

Kortom, het belooft weer een prachtige dag te worden met tijd voor bemoediging, bezinning, toerusting en ontmoeting. De toegang is vrij. Sommige workshops vragen een kleine bijdrage. De locatie is HPC aan de Mammoetstraat 1 in Zetten. Inschrijven kan vanaf begin januari via de website www.deschakelzetten.nl/vrouwendagen of telefonisch bij Klazien Wierbos (0488 412410).