Hutten bouwen tijdens speelweek. Foto: Gerard Bressers
Hutten bouwen tijdens speelweek. Foto: Gerard Bressers

Cheque doneren voor Fun4kids kinderspeelweek Heteren

HETEREN - De eerste ronde voor het steunen van initiatieven in Heteren met de door de gemeente huis-aan-huis bezorgde cheque loopt bijna ten einde. Mocht u de cheque nog op de kast hebben liggen, steun dan nog snel een initiatief in uw gemeente en laat de 7,50 euro niet bij het oud papier verdwijnen en verloren gaan. Er zijn ruim 1500 cheques nog niet geactiveerd, we laten als gemeenschap ruim 11.000 euro liggen...

"Als stichting Fun4kids hebben we al een mooi aantal donaties mogen ontvangen, maar om een knallende jubileumspeelweek voor de kinderen te organiseren kunnen we iedere cheque of donatie nog goed gebruiken; we zijn op de goede weg maar hebben ons doel nog niet bereikt . Wilt u ons of een ander initiatief nog steunen, activeer de cheque voor 15 januari, daarna kan het niet meer.

Wilt u Fun4kids steunen dan kunt u de cheque nog steeds in de grote groene bus naast de koffiebar bij de Jumbo deponeren of Irisstraat 27, Zwaluwstraat 8 of Leeuwerikstraat 7, dan zorgen wij ervoor dat uw cheque geactiveerd wordt. Vraag ook nog bij de buren of kennissen of ze de cheque nog hebben en neem die mee. Natuurlijk kunt u ook thuis met behulp van de site Overbetuwedoet de cheque activeren. Op de site vindt u allerlei informatie over de actie en de initiatieven.

Over een maand komt de tweede ronde, we vertrouwen dan wederom op uw steun middels de cheque. Maar mocht u de cheque van de eerste ronde nog hebben liggen, zoek hem op en steun een initatief. Laat deze kans niet verloren gaan en steun ons. Doe het voor de kinderen in Heteren."