Weggeefkast (foto: Ditje)
Weggeefkast (foto: Ditje)

Weggeefkast in Ons Dorpshuis in Kesteren

KESTEREN - In Ons Dorpshuis aan de Nedereindsestraat in Kesteren staat een weggeefkast, meteen aan de linkerkant in de hal. Iedereen mag er spullen inzetten of uithalen.

Ons Dorpshuis is door de weeks heel vaak open, want er is altijd wel wat te doen. Als er geen vereniging of bibliotheek-opening is, zijn er vaak wel mensen aan het klussen. Loop gewoon af en toe binnen om te zien wat er nu weer in ligt. Want hoe meer mensen er komen, hoe meer de inhoud verandert. De weggeefkast is een initiatief van omroep Gelderland en is bedoeld om mensen blij te maken en bij elkaar te brengen.

Bent u uit gepuzzeld? Passen uw boeken niet meer op de plank? Of zoekt u een nieuwe bestemming voor uw bijzondere verzameling? Gooi het niet weg maar leg het in onze kast! Heeft u uw schoenen een maat te klein gekocht; niet weggooien want u kunt er een ander heel blij mee maken. Is het aangebodene te groot voor de kast... maak er een foto van met tekst en leg deze in de weggeefkast. Wie weet raakt u zo dat grote poppenhuis kwijt aan een kind dat er erg blij mee is!

Behalve spullen kunt u ook via een Deelbon een dienst aanbieden. Kookt u graag bijvoorbeeld voor een ander? Heeft u zelf geen hond, maar wilt u graag de hond van een ander uitlaten? Of heeft u geen tuin, maar lijkt het u leuk om iemand anders te helpen in de tuin? Vul dan deze bon in en wie weet wat voor mooie contacten er ontstaan. De bonnen liggen in onze weggeefkast. Voor meer info over de kast, vrijwilligerswerk of zaalhuur: www.dorpshuiskesteren.nl of info@onsdorpshuiskesteren.nl of 06 52236150.