Afbeelding
Foto:

Benefiet filmavond in Theater De KiK in Elst

ELST - "In oktober organiseerden wij een feestavond 'Dubbelfeest', waarbij de opbrengst ten goede kwam aan ons goede doel, een onderwijsproject in Malawi."

Deze avond heeft 1047 euro opgebracht! Dit kwam mede door de geweldige sponsoring uit de plaatselijke middenstand. Met de gekregen prijsjes hebben we een mooie loterij kunnen organiseren. "Maar, we zijn er nog niet! Op donderdag 18 januari wordt in Theater De Kik de film 'De kinderen van juf Kiet' vertoond. De opbrengst van de kaartverkoop zal geheel ten goede komen aan ons Malawiproject. De KiK werkt hier geheel belangeloos aan mee, dat is toch fantastisch! Kaartjes kosten 8 euro inclusief een drankje na afloop. Reserveren kan via de website van het theater, theaterdekik.nl.

Voor iedereen die het onderwijs een warm hart toedraagt is dit een fantastische film. 'Juf Kiet is de juf die iedereen verdient.' En dan zijn we er nòg niet... Op 8 maart organiseren wij een pubquiz in het café Bij Tante. Hierover binnenkort meer, maar een team aanmelden kan al wel. Stuur hiervoor een mail naar dubbelfeestmalawi@gmail.com."